Søndag med skumsprøjt – Kraka 5. september 2010


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dtore.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /var/www/dtore.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 184

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /var/www/dtore.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 184

Vi havde en dejlig tur på fjorden med Kraka og alle de andre flotte skibe.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dtore.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263


Kraka 5. september 2010 [deltazoom=0;maptype=G_SATELLITE_MAP;gpxelevation=hide;gpxcheckpointinterval=0.1;gpxspeedchart=show;gpxcheckpointtable=show;]

Udgivet i Sejle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*