Nyt billede

Smell of a lilly, Masanori IkedaVar endnu engang en tur på Fotografisk Center, denne gang for at se deres meget spændende udstilling med Japansk fotografi, ‘A Private History’, og det er, som sædvanligt, klart en tur værd. Det er både meget spændende og morsomt at se hvad der sker i Japan, da det både er meget anderledes og dog “ligner” det noget man er vant til. Jeg kunne ikke dy mig og købte det billede i ser til højre af Masanori Ikeda, hans serie “A Photo Studio of a Holiday” er både flot, morsom og meget rørende.
Jeg vil dog også lige henlede opmærksomheden på især Kumi Oguro, som har nogle utroligt flotte, på en gang urovækkende og fortællermæssigt fragmenterede billeder, men samtidig meget smukke og helstøbte billeder. Jeg håber at kunne spare nok sammen til at kunne købe et af dem, og nu har i chancen for at komme mig i forkøbet….

Udgivet i Kunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*