Nå det er på tide

Nå  det er på tide jeg får opdateret bloggen igen. Jeg har som det står skrevet lige fået nyt job, så det har været en lidt hektisk periode her på det sidste, mildt sagt 🙂 Det er også noget af en start at blive smidt ud i på Vikingeskibsmuseet, hvor vi har et lille skib på vej til Irland, se mere her på Havhingstens hjemmeside .

Bliver jo også lige nød til at takke mit tidligere arbejde Skov og Landskab, for nogle dejlige år og en for mig meget bevæget afsked, hvor kommer jeg til at savne jer, når man står der og høre alle de fine ord.

Men det var faktisk ikke derfor jeg ville ind og skrive her på siden, det ar primært fordi som det jo nok er gået op for dem der læser denne blog, så holder jeg meget af foto, især portrætter, og jeg har slet ikke vist eller nævnt de billeder jeg selv har købt og sat op på min væg, så de næste tre indlæg er for at vise hvor jeg synes moderne portrætfotografi er lige nu.

Udgivet i Generel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*