Jeffery Silverthorn på Fotografisk Center

‘Paula, Providence R.I. 1972-74 ©Jeffrey SilverthorneHer endnu en anbefaling, husk at gå ind og se Silverthorn på Fotografisk Center. Var til “før” fernisering i aften, hvor Silverthorn var der selv og fortalte om sine værker. Da jeg umiddelbart så hans værker var jeg ikke så begejstret, fordi jeg synes de er meget direkte og på en måde påtaget, men når man ser lidt mere på dem kan man ikke blive andet end fascineret af hans nysgerrighed til livet, hans utrolige fremsynethed og så selvfølgelig hans teknik.
Det er selvfølgelig altid dejligt, selv at møde kunstneren og høre hans motivation og se hans drive, men jeg blev mest grebet af hans umiddelbare nysgerrighed, han havde mange tolkninger og forklaringer på sine billeder, men de var næsten altid kommet efter at han taget billedet, og når han havde snakket med andre mennesker om det, selve situationen er for det meste drevet af hans egen nysgerrighed. Så hvis man selv bare er et tilnærmelsesværdigt nysgerrigt menneske, synes jeg man skal gå ind og se Silverthorn.

Udgivet i Kunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*