Nyt Job

VikingeskibsmuseetJa det er jo ikke en hemmelighed mere at jeg 1 juli, starter på mit nye job nede på Vikingeskibsmuseet, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg skal være systemadministrator og det er og bliver drømmejobbet. Så jeg er i rigtigt forårshumør for øjeblikket.

Udgivet i Generel
2 kommentarer til “Nyt Job
  1. Sandra siger:

    Kære Tore.
    Her kommer så den kommentar, som jeg lovede dig den anden dag – jeg er enormt ked af at du har fået et nyt job, hvem skal jeg nu drikke kaffe med, og hyggesludre om verdenssituationen, artikler i Information eller bøger?!? Samtidig er jeg også enormt glad på dine vegne – man skal da være et skarn hvis man ikke søger drømmejobbet – held og lykke – jeg er sikker på, at vi kommer til at ses hvadenten det er i forbindelse med geo-treasure hunt eller i en anden sammenhæng.
    Stort klem, og held og lykke, S.

  2. thorb. siger:

    tillykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*