Tilbage i Brisbane

Adelaide, Vi popper popkornSå er jeg tilbage i Brisbane, efter en fantastisk tur hos Daniel, Inge, Livia og Helena. Tak for nogle utroligt dejlige dage, hvor jeg blandt andet nåede at smage udsøgt vin i Mclaren Vale og Barossa, Se ørne og kænguruer på en hike i Onkaparinga, se endnu flere kænguruer med Livia i hånden mens solen går ned i Barossa, Cykle både op og ned af bakke (det føles mest af op) i både Mclaren Vale og Barossa, udsøgt mad (og vin) alle steder man kom frem, og så selvfølgelig være så priviligeret at møde alle disse dejlige nye mennekser og se at ens venner har det godt og prøve at være en del at deres liv bare et kort tid….
Men se på alle billederne på Flickr, jeg prøver at sætte overskrifter på det hele, så man kan se hvor de er fra.
Nu er jeg som sagt tilbage hos min dejlige søster, Signe, i Brisbane og vi har lejet en bil, hvor vi i dag har været i den berømte Australia Zoo, som de fleste kender fra den nyeligt afdøde “Steve Irving”, men jeg kommer tilbage til det i morgen, da jeg lige skal have uploadet alle billederne først. Nu vil jeg gå i seng, sov godt…

Udgivet i Australien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*