Første blog fra Brisbane

Udsigten ud over byenSå har jeg endelig fået adgang til nettet og fået de første billeder op. Brisbane er en helt fantastisk by, og som i jo kan se er vejret jo heller ikke helt ringe, som det kan ses på billederne.
I går var den helt store museums dag, hvor vi var en inde og se deres helt nye Gallery of Modern Art (GoMA), hvor de lige nu har “The 5th Asia-Pacific Triennial of Contemporary Art”. Det var så stort at vi har været nød til at dele det op i to bidder og komme igen i dag (vi brugte 6 timer i går).
Ellers så hygger vi os bare gevaldigt og møder alle Signes venner, drikker en masse kaffe og bliver opdateret på hinandens liv.
I aften skal vi i teateret, hvor jeg skal møde Signes professor Kathy som vi skal ud og spise med efter stykket.
Jeg skal se hvornår jeg får uploadet flere billeder, men ellers tager jeg til Adelaide på søndag.

Udgivet i Australien
En kommentar til “Første blog fra Brisbane
  1. Hanne Dalsgaard siger:

    tak for billederne, hvor ser der dejligt ud, jeg kysser jer på skærmen og glæder mig på jeres vegne. Sjovt at se at julen varer lige til påske på universitetet i Brisbane.Her er også sol og børnene er ude at stage på tømmerflåden, men jeg håber ikke, at de kommer i vandet. Det ser meget bedre ud hos jer.
    Kærligst fra jeres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*