Saa er det Singapore

Efter 13 timer i fly sidder man saa i Singapore eller rettere staar ved en gratis internetterminal. Har 2 timer her saa hvad andet at goere end at skrive en blog… Singapore lufthavn er godt nok et underligt sted. De proever at goere saa det ligner London eller New York, men det koere ikke helt for dem, isaer ikke ham gutten der sidder lige ved siden af mig og proever at spille amerikanske crooner paa et aeld gammelt Steinway (floedefarvet) og har et elektrisk orgel ovenpaa saa han lige kan saette en floejte solo ind naar han vil…. Naar man saa bedst nyder sin kaffe og New York, New York (med floejte solo) kommer tre smaa soldater forbi med maskingevaere….
Naa snart sidste stop glaeder mig til at vaere i Brisbane…

Udgivet i Australien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*