Så køre Australiens bloggen 2007

Heathrow Så er jeg endelig på vej, har glædet mig i så lang tid, til at komme afsted og er nu nået til Heathrow og venter på mit fly, til Singapore. Skal har ventet i ca. 1 1/2 time nu og fået mig en dejlig øl, og nu sidder jeg på Starbucks og få den obligatoriske Cappuccino dobbelt shot, og så er jeg jo glad 🙂 Jeg ved ikke om jeg kan finde et trådløst acess punkt i Singapore men ellers kommer der en besked mere derfra.

Udgivet i Australien
En kommentar til “Så køre Australiens bloggen 2007
  1. Sandra siger:

    Kære Tore.
    Ha’ en rigtig dejlig tur – jeg kan forstå du glæder dig – Austrailien er skøn. Nyd landet, osse lidt for mig – så nyder jeg foråret for dig 😉
    God tur – klem, S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*